handtekening_geel.png
 
cat coach julie - door An Epic View 7084.jpg
instagram_logo2.png

@cat.coach.julie

Hallo,

Leuk je te leren kennen!

 

Ik ben Julie. Heel grote kattenvriendin sinds 1985 ;-) en trots baasje van Frostie, Jackie, Maurice, Dropje... en Puppie. Die laatste is een hondje voor alle duidelijkheid :-)

Ik zou hen voor geen geld van de wereld willen missen. Bovendien prijs ik mezelf gelukkig dat ik elke dag in contact mag komen met zoveel meer dieren. In 2009 studeerde ik namelijk af als dierenarts kleine huisdieren.

Ondertussen heb ik al meer dan 10 jaar ervaring in de dierenartsenpraktijk. Hier is mijn interesse in het gedrag en het welzijn van katten verder gegroeid. Het is voor mij bijvoorbeeld zeer belangrijk om een consultatie of hospitalisatie zo stressvrij mogelijk te laten verlopen.

Dagelijks krijg ik ook vragen over kattengedrag waar ik vanuit mijn diergeneeskundige kennis niet altijd het antwoord op wist. Vandaar dat ik in 2018 de superinteressante en verrijkende opleiding tot Felinova Cat Coach (c) volgde... én succesvol afwerkte ;-).

Dat moment betekende het begin van mijn missie! Het welzijn van katten verbeteren door te helpen hun gedrag beter te begrijpen. Zo wil ik zowel katten als baasjes gelukkiger maken!

Als dierenarts en gediplomeerd Felinova Cat Coach help ik jullie om in harmonie samen te leven.

Dat doe ik met one on one coachings, maar als baasje maak jij natuurlijk het echte verschil!

Met heel veel plezier beantwoord ik al jouw vragen en help ik jou je kat beter te begrijpen.

Tot binnenkort?!

PS. Neem zeker eens een kijkje op mijn instagram (@cat.coach.julie). Daar vind je alvast een heleboel tips & tricks, en ontdek je ook hoe 4 katten en 1 hond op een fijne manier samenleven ;-)

cat coach julie - door An Epic View 7733.jpg
handtekening_geel.png
VDG-Logo-Gedragscoach.jpg