top of page
handtekening_geel.png

Omdat ik weet dat het niet evident is om de stap te zetten tot het vragen van hulp.

Omdat ik het zelf ook fijn vind om de ervaring van een ander eens te horen.

Lees hier wat anderen over mij zeggen :-)!

icon_heart.png
Ontwerp zonder titel (12).png

Ik ontdekte Julie een tijdje terug via Instagram en was onmiddellijk fan. Zo deelt ze interessante weetjes en goeie tips rond katten. Zelf heb ik 2 katten, Ziggy en Flake, en verhuizen we binnenkort naar een nieuwe woning. Om alles goed te laten verlopen en alles zo aangenaam mogelijk te maken voor de katjes wou ik hier extra hulp voor inschakelen. Ik moest natuurlijk direct aan Julie denken. Zo contacteerde ik haar en boekte ik het Wieske traject. Ze stuurde mij op voorhand een vragenlijst door om meer over Ziggy en Flake te weten te komen. Dit vond ik zelf heel leuk omdat ze dan al een goed zicht had op hoe de situatie op dit moment is en ze hier niet nog extra naar moest vragen tijdens onze call. De call zelf verliep heel vlot! Zo gaf ze mij naast de waardevolle informatie voor de verhuis ook heel concrete tips. Ik begrijp nu veel beter hoe mijn katten functioneren. Vragen en frustraties waar ik al meer dan 5 jaar mee zit, werden nu in een dik uur beantwoord. Heerlijk! Ze heeft mij duidelijke handvaten gegeven om mee aan de slag te gaan. Als jij op zoek bent naar iemand die jou kan helpen bij het beter begrijpen van jouw kat, dan raad ik echt Julie aan. Ze heeft hier zoveel kennis rond en dat ze zelf zo'n grote liefde heeft voor katten, maakt het helemaal af! Thanks Julie, dankzij jou zie ik de verhuis veel beter zitten en weet ik nu hoe ik mijn katjes nog gelukkiger kan maken :)

Nouchka - ByNouchka

Ik volg catcoach Julie al even op Instagram en heb ze leren kennen via Dreamcatchers vzw. Het is altijd leuk om haar posts en tips te lezen, zeker aangezien ik zelf enorm geïnteresseerd ben in katjes. Nu mijn eigen senior kattin een wat mindere periode doormaakte na een verhuis, besloot ik de hulp in te roepen van Julie. Het was een erg fijn consult, een aangename babbel waarin veel tips werden uitgelegd en besproken. Ze gaat ook erg gestructureerd en grondig te werk, om zeker alle aspecten van de kat te bekijken. Een aanrader!

Emmeline L.

Ik heb je leren kennen via IG (geen idee meer via welk account). Ik vond je heel 'benaderbaar': niet belerend en vooral gepassioneerd. Het helpt ook dat je dierenarts bent, dan "vertrouw" ik je kennis als cat coach nog meer (dat klinkt misschien gek, maar dan neem ik aan dat je kennis extra onderbouwd is en dat het een groot deel van je leven is, dus bredere expertise). Consultatie was ook top, fijn dat je zo je tijd nam, de presentatie projecteerde en achteraf nog wat doorstuurde, dat je meedenkt over op maat gemaakte oplossingen voor Maila en Flor, dat we je nadien ook nog kunnen contacteren voor een snelle vraag, ... Voor ons zeker voor herhaling vatbaar, al hopen we natuurlijk tegelijk dat de katten vooral gelukkig zijn en niet veel "herstellingstraining" nodig hebben ;-)

Charlotte - Yoga Conversations

Ik zou je graag nog eens bedanken voor de sessie! We hebben de tips ter harte genomen en zijn ondertussen overgeschakeld naar de curverboxen. So far so good! Er zijn ook extra veilige plekjes gecreëerd voor Duvel.

We zijn via jou terechtgekomen via mijn schoonmoeder. Ik had meteen een 'goed gevoel' bij het eerste mailcontact. Via social media zag je er ook heel begaan uit met de poezen. Het feit dat je ook dierenarts bent vond ik ook een pluspunt. Moest er iets medisch aan de hand zijn kon je daar ook meteen op inspelen.

Ik vond het consult echt enorm boeiend en leerrijk. De 2 uren zijn voorbij gevlogen! Ik had ook het gevoel dat je Duvel kende en ook oprecht in zat met zijn 'probleem'. Kortom, een aanrader voor iedereen!

Sofie V.D.

De Zoom call was heel gezellig en super leerrijk. Bedankt voor de leuke babbel, je positieve vibes en al de tips!

Moest ik in de toekomst nog vragen hebben over Beau en Toto, zal ik zeker en vast terug een beroep doen op jou!

Kristel C. - kristelcuyvers.photography

Het was een heel aangenaam en nuttig gesprek met Julie! Ze luistert echt naar je verhaal en naar je noden. Ze denkt mee en geeft heel wat praktische tips. Ook een meerwaarde dat ze zelf katjes heeft en dierenarts is! Ze weet perfect waarover ze praat! Ik ben alvast begonnen aan de tips die ze heeft gegeven en ben heel benieuwd wat het gaat opleveren! 

Kaatje V.

Ik leerde Julie via instagram kennen. Ik vind de filmpjes dat ze maakt over katten(gedrag) enorm interessant en kijk er altijd met veel plezier naar! Het consult dat ik boekte was om te kijken of ik een extra katje zou nemen. De babbel met Julie was zeer aangenaam, al mijn vragen werden beantwoord en na het consult van een uur ben ik weer heel wat wijzer en heb ik concrete tips gekregen om een katje te introduceren. Julie is iemand met een hart voor dieren!

Sarah D.

... Dat  huisbezoek bleek een bijzonder leerrijke en verrassende namiddag waarbij ik van de ene verbazing in de andere viel over hoe de mens het leefcomfort van de katten (en dus ook van zijn/haar 'mens' )  eenvoudig kan verbeteren, telkens wetenschappelijk ondersteund en soms verbazingwekkend inventief en tegelijk eenvoudig.

 

De onderwerpen die aan bod kwamen, gingen van kattenbak en – vulling,  drinkwaterkommen,  snorharen, staart, een stappenlijst om de onderlinge verstandhouding te verbeteren alsook hoe je als vreemde een kat dient te begroeten.

Heel boeiend allemaal en ik had het gevoel dat het nog uren mocht doorgaan...

... Een echte aanrader voor elke kattenliefhebber of voor elke mens die zich tot katten aangetrokken voelt, of overweegt er een in huis te nemen.

 

Mens én dier worden er beter van.

Nadia L.

bottom of page