top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCat Coach Julie

Cat coaching online!

Het zijn bijzondere tijden, omwille van corona moeten we in ons kot blijven. En dat gaan we doen ook!


# Ze zitten niet stil onze katjes :-)


Misschien valt een bepaald gedrag op bij je kat omdat je meer thuis bent ... of misschien hebben je katten meer stress omdat je als zorgverlener net minder thuis bent ... misschien denk je eraan nu een tweede katje in huis te nemen ... of heb je momenteel extra tijd en energie om dat probleempje aan te pakken dat er al een tijd is ... Wat de reden ook mag zijn, het leven gaat door en ik wil jou blijven steunen!


Normaal werk ik meestal via een huisbezoek, maar met de moderne technologie, kan dat eigenlijk ook prima elk vanuit ons eigen kot. Ik kan jou namelijk evengoed advies geven en begeleiden via een video call!


# Voordelen


  • we blijven elk in ons eigen kot

  • er zijn dus geen transportkosten te betalen

  • makkelijker in te plannen, want het scheelt mij een stukje in tijd

  • je hoeft niemand in je huis te laten (al kan ik mogelijk wat extra beeldmateriaal vragen om een beter zicht op de leefomgeving van je kat te krijgen)

  • beeldmateriaal kan tijdens de call ook samen bekeken worden

  • stukjes van het gesprek kunnen eventueel opgenomen worden, zodat je het achteraf nog kan bekijken

  • de video call werkt via een simpel online computerprogramma, ik stuur jou gewoon de link door en dat werkt allemaal helemaal gratis


Kan ik jou helpen? Dan doe ik dat graag!! De werking van een consult kan je nalezen hier op mijn website. Stuur mij vervolgens vrijblijvend een berichtje en dan spreken we elkaar misschien binnenkort online!


Liefs,

Cat Coach Julie

122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page